Beautiful adventi koledarji 2018

November 24, 2018

Vsi se iz otroštva spominjamo čokoladnih adventnih koledarjev, katere smo eni pridno drugi malo manj odpirali in odštevali dneve do Božiča. Jaz sem bila vsak dan pridna in odpirala vratca na koledarju, no moj brat je pa pojedel vse na enkrat. Neučakanec! 

Ta majhna čokoladica je meni in upam, da tudi tebi pričarala tisti ta pravi praznični občutek, ki ga še danes ne morem in ne znam opisati. Bolj, ko razmišljam o tem bolj opažam, da starejši kot si, manj čarovnije je v tem prazniku. Božič ni le krščanski praznik ali fikcija. Božični duh in čas je namenjen družini, prijateljem, skratka najbližjim in tudi dobrodelnosti. 

Na trgu so se pred nekaj leti pojavili lepotni adventni koledarji, ki so seveda navdušili vsako žensko. Ti koledarji pa so tudi pri nas zelo popularni in v zadnjem letu je nastal pravi BUM  lepotnih adventih koledarjev, res je težko imeti pregled nad vsemi in se odločiti samo za njega, ker bodimo iskreni....WE WANT THEM ALL. 

V lepotnem adventnem koledarju te vsak dan pričaka majhno ali veliko lepotno presenečenje, z njim odštevaš dneve do božiča. Približno isto kot pri čokoladnih, ki smo jih vajeni iz otroštva. Letos jih je še posebej veliko samo The Body Shop ima letos tri različice, ki se med seboj razlikujejo predvsem cenovno. No rada bi ti predstavila tiste adventne koledarje za katere menim, da so vredni nakupa in prav vse dobiš v Sloveniji. 


1. THE BODY SHOP



Kot sem že zapisala ima The Body Shop letos na tržišču kar tri adventne koledarje. V prav vseh najdeš 25 darilc. Koledarji pa se razlikujejo predvsem cenovno, po izbiri izdelkov in predvsem po ceni. Koledarji so zelo lepi, The Body Shop vsako leto naredi res čudovite koledarje, letos so  obliki omarice, vsak izdelek je pakiran posebej. 

The Body Shop je znan po izjemnih izdelkih za telo z odličnim vonjem, tudi sama sem nad to znamko prepričana in jo naravnost obožujem, zato sem še bolj vesela da se je pred kratkim odprla The Body Shop poslovalnica tudi v Europarku Maribor. Brez skrbi, če ti je Maribor ali Ljubljana predaleč lahko svoj koledarček dobiš tudi preko spleta. *klik*


Cena koledarja je 69,90€ -  139,90€. 

2. MAKEUP REVOLUTION 



Makeup Revolution, je zelo popularna znamka, ki se od lanskega leta nahaja tudi v drogerijah Tuš in DM-ih po vsej Sloveniji, večinski del pa najdeš na Ličila.si. Znamka je že lani izdala adventni koledar. Letos pa je na trg poslala kar dva, ki jih lahko kupiš prek spleta, udobno od doma. Kot sem pa opazila pa je žal večji že razprodan. Zato ti danes predstavljam manjšo i ugodnejšo verzijo, ki je trenutno znižana. What more do you want? 

V njem najdeš 25 darilc, in ti naj bi bili FULL SIZE! Gre se večinoma za dekorativno kozmetiko. Cena je 59,99€, sedaj znižana cena pa je 39,99€.  

Najdeš ga tukaj *klik*.

3. L'OCCITANE 


Tudi L'occitane razveseljuje naša srca, mislim da že tretjo leto zapored lahko v poslovalnicah najdemo adventne koledarje polnjene z dišečimi in lepimi izdelki. Sicer opažam, da bi naj bili izdelki približno enaki kot lansko leto, zato morda če si tega že imela ti priporočam, da letos izbereš enega drugega. Če pa še nisi potem pa kar ponj, super je tudi za tiste, ki še znamke ne pozanjo, saj se v njem nahajajo mini oziroma travel sized izdelki.

Ta adventni koledar prav tako najdeš na spletu *klik*, za ceno 49€.

Če te ti niso navdušili ali pa bi raje posegla po cenovno ugodnejših, priporočam, da preveriš  Essence in Catrice adventne koledarje, katere najdeš v drogerijah.


Jaz resno razmišljam o The Body Shop adventnem koledarju, če se bo le moja denarnica s tem strinjala. Hec na stran. Upam, da ti je ta objava pomagala pri odločitvi za lepotni adventi koledar. Mogoče se boš za katerega odločila.. Prosim sporoči mi tvojo odločitev v komentarjih!!!





You Might Also Like

0 comments

Subscribe